kuzco

Kuzco SpilKuzco Spil

Kuzco Spil

Den Kuzco kategori er dedikeret til de skøreste af Disney universet kejser. Dette er hovedperson i den animerede film, Kejserens nye flip, Kejserens nye flip i Latinamerika og Kejserens nye flip engelsk. Denne film kom tilbage animerede serie for Disney Channel Kuzco: Kejserens nye skole, Kejserens nye skole i den originale engelske version. Dette er en tilpasning af børnenes fortælling Kejserens nye klæder, men lidt til denne historie ser ud.

Den vigtigste plot er, at Kuzco, et selvcentreret fyr, der havde magten i Inkariget i Andesbjergene i Peru. Hans onde rådgiver, Yzma, forsøger at forgifte kejseren, da han fyrer ham. Med hjælp fra sin søn Kronk de forsøger at gøre forsvinde kejseren, men hans forsøg er kun i at gøre det til en flamme. Fanget i kroppen af ​​dette dyr, skal Kuzco finde vejen hjem igen, da det blev opgivet i junglen, og at genvinde sin trone fra de onde hænder Yzma. For at gøre dette, vil det have hjælp fra en god bonde ved navn Pacha, der vil forlade din familie til at hjælpe Kuzco til at gå hjem. et vigtigt nyt tegn vises i den ramme, der er Malina, den smukkeste pige fra skolen, og at Kuzco er vildt forelsket på Disney Channel.

Filmen vundet mange succeser på det tidspunkt, at få sælge meget merchandising og vendte filmen til en animeret serie. Denne succes er også blevet bemærket i verden af ​​videospil, da der er mange, der har som hovedperson. På vores hjemmeside, vil du finde nogle af dem, og du nødt til at hjælpe Kuzco at slå Yzma og Kronk. Flygt fra dem ved at blive forskellige dyr i spillet Mad Dash, udfører tests OL ved kejseren eller gemmer flammer en usikker fremtid. Disse og andre er de spil du kan finde i Kejserens nye flip med Kuzco til hovedet. Deltag til at nyde denne sjove karakter!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil