gratis Kuzco Spil


Gratis Kuzco sparer flammer Spil
Kuzco sparer flammer
Kejser Kuzco skal gemme flammer ...
Gratis Runaway Cart, Kejserens nye Groove Spil
Runaway Cart, Kejserens nye Groove
sjovt spil af tv-serien `` kejseren og hans locuras``. ...
Gratis Kejser Kuzco Spil
33%
Kejser Kuzco
Vores kære Kuzco Kejserens ...
Gratis Kuzco Spil
Kuzco
Spil denne sjove spil i tv-serien: Kejserens ...

Andel
kuzco

Kuzco Spil

Hvordan man spiller kuzco gratis, ingen downloads

Den Kuzco kategori er dedikeret til de skøreste af Disney universet kejser. Dette er hovedperson i den animerede film, Kejserens nye flip, Kejserens nye flip i Latinamerika og Kejserens nye flip engelsk. Denne film kom tilbage animerede serie for Disney Channel Kuzco: Kejserens nye skole, Kejserens nye skole i den originale engelske version. Dette er en tilpasning af børnenes fortælling Kejserens nye klæder, men lidt til denne historie ser ud.

Den vigtigste plot er, at Kuzco, et selvcentreret fyr, der havde magten i Inkariget i Andesbjergene i Peru. Hans onde rådgiver, Yzma, forsøger at forgifte kejseren, da han fyrer ham. Med hjælp fra sin søn Kronk de forsøger at gøre forsvinde kejseren, men hans forsøg er kun i at gøre det til en flamme. Fanget i kroppen af ​​dette dyr, skal Kuzco finde vejen hjem igen, da det blev opgivet i junglen, og at genvinde sin trone fra de onde hænder Yzma. For at gøre dette, vil det have hjælp fra en god bonde ved navn Pacha, der vil forlade din familie til at hjælpe Kuzco til at gå hjem. et vigtigt nyt tegn vises i den ramme, der er Malina, den smukkeste pige fra skolen, og at Kuzco er vildt forelsket på Disney Channel.

Filmen vundet mange succeser på det tidspunkt, at få sælge meget merchandising og vendte filmen til en animeret serie. Denne succes er også blevet bemærket i verden af ​​videospil, da der er mange, der har som hovedperson. På vores hjemmeside, vil du finde nogle af dem, og du nødt til at hjælpe Kuzco at slå Yzma og Kronk. Flygt fra dem ved at blive forskellige dyr i spillet Mad Dash, udfører tests OL ved kejseren eller gemmer flammer en usikker fremtid. Disse og andre er de spil du kan finde i Kejserens nye flip med Kuzco til hovedet. Deltag til at nyde denne sjove karakter!
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil