kløfter

Kløfter Spil


Spidde 3
Spidde 3
Fange fodbold
Fange fodbold
Giraffe Hero
Giraffe Hero
Crazy soldat
Crazy soldat
Bjørn Fisher
Bjørn Fisher
Laser kanon
Laser kanon
Cannon sukker
Cannon sukker
Gary vred
Gary vred
Fortress spil
Fortress spil
Storm Winds
Storm Winds
Kaste bolden
Kaste bolden
Canyon
Canyon
Meteorregn
Meteorregn
Angry Mario
Angry Mario
Røvet æg 2
Røvet æg 2
Angry jul
Angry jul


Andre gratis spilGiant Hamster
Giant Hamster
Planet Coaster
50%
Planet Coaster
Jul skjulte objekter
Jul skjulte objekter

Kløfter Spil

Kløfter Spil

De første kanoner vises i middelalderen og blev brugt i Mellemøsten, så kan ses i Europa i generobring af Den Iberiske Halvø eller i England med Hundredårskrigen. De fortsatte med at modernisere for at blive en meget dødbringende våben, de fleste dødsfald i Anden Verdenskrig skyldtes kanoner. Selv om det ikke var let at styre dem og flytte dem i kamp var det svært og havde til at stå for at skyde, så du måtte vælge placeringen på forhånd for at skyde dine fjender. En anden handicap var den tid, der gik tabt i grundvandsdannelsen, og antallet af mennesker, der bør være opmærksomme på canyon, da det betød færre soldater i forreste linje af krig. Alt dette blev forbedret i efterfølgende versioner af canyon med nye forbedringer, der sluttede med alle de problemer.

På samme måde, som du er nødt til at placere din artilleri på slagmarken, skal du også beskytte det mod fjendtlige tropper oprettelse af et godt foring. Du skal også til at distribuere dine egne tropper på slagmarken bag rækkevidde af din kanon, ellers kan påvirke dine mænd og lider store tab.

Mens alt dette ændringer, hvis i stedet for chef er en del af pistolen besætning, som du skal genoplade tunge kugler og sigte mod de mål, der skal destrueres. Ret afvigelsen og bestemme afstanden af ​​målet er lidt kompliceret, især hvis du er på en slagmark, hvor hvert sekund tæller og situationer ændres på et øjeblik. Flere vanskeligheder ville finde, når de begynder at blive brugt i søslag, eftersom bevægelsen af ​​bølger giver dem vanskeligere, indtil dette blev løst. Sink en fjende skib var betydeligt nemmere med hjælp af kanoner, er grunden til flytningen til dette område.

Her kan du bruge kanon til mange missioner, hvor du vil være påkrævet mål og ønsker at gøre mest skade med en enkelt projektil. Gennemfører maritime krige og synkende piratskibe, skyde zombier med denne tunge våben, og bruge den til at sprænge visse skabninger til et specifikt mål. Uanset hvad du vælger at dirigere dine billeder godt og opnår målet med hvert spil.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil