King Kong

King Kong Spil


Unity 3D
Smashy By


andre King Kong Spil


King Kong Spil

King Kong Spil

Kongen abe King Kong er helt sikkert en kæmpe gorilla, der lever på Skull Island og som ikke kan lide besøgende. Men alt ændrer sig, når en dag menneskelig ekspedition nåede øen på jagt efter denne mystiske abe, der har hørt fantastiske historier, deres mål er at jage og vise den i byen for at tjene penge.

Men det vil ikke være let at fange, fordi det er enorme og en konventionel fælde vil ikke arbejde sammen med ham. Derfor er team af erfarne eventyrere og en smuk dame, som vil være svaghed aben.

Efter at have prøvet forskellige angreb og fælder ingen effekt, besluttede de at lægge en stor Miss baghold bruger som agn. Mens King Kong er underholdt med det, vil resten angribe og fange ham i live til at sove. Den barske virkelighed rammer dette, når de ses på en båd på vej til New York for at blive afsløret som et dyr i en zoologisk have, som ingen havde er med styrken af ​​sådan et stort væsen, der er i stand til at flygte fra indespærring og tur den højeste bygning i byen med deres gidsel på slæb.

Spil gratis med denne kæmpe gorilla på vores hjemmeside eller nyde de fantastiske animationer, der er hovedpersonen. Du kan gå en hel by ødelægger alt på sin vej der, slippe vreden af ​​denne store gorilla. Hvis du kan lide spil abe King Kong og også velkommen til at kigge forbi vores kategori af Donkey Kong, Nintendos berømte primat. Nyd alle fordelene ved at være en stor gorilla ligesom King Kong og det sjove begynder!


Kommentar Spil