kidnapning

Kidnapning Spil


Thief på flugt
Thief på flugt


Andre gratis spilMariehøne farvelægning
Mariehøne farvelægning
Burger King
50%
Burger King
Ladybug Prodigiosa går shopping
100%

Kidnapning Spil

Kidnapning Spil

I spil af kidnapninger nødt til at flygte Deres angribere med list og færdigheder til at flygte, er du nødt til at forlade det sted, hvor du bliver kidnappet uden du fange psykopaten der kidnappede dig.

De vil binde dig til en stol, og du er nødt til at gribe chancen, når dine angribere ikke at begynde flyvningen. Udforsk stedet på udkig efter redskaber og våben, som du bliver nødt til at bruge til at starte kørslen og gøre det ud i live.

Der er forskellige spil med forskellige historier, hvor du skal bruge alle din forstand til at løse alle gåder og flygte, før det er for sent. De er grafiske adventurespil eller også kendt som peg og klik spil, hvor du vil bruge musen til at interagere med figurerne og løse gåder, der opstår under hele flyveturen.

Hvis du kan lide udfordringer og sætte godkender din intelligens, garanterer vi, at du vil nyde at spille spil i kidnapning og flygte.

Der er et meget populært spil, såsom undslippe: Piger kidnappet hvor du skal komme i huden af ​​den kidnappede og overliste de kriminelle for at undslippe i live. Men ikke kun de er sårbare over for at blive kidnappet, så er drenge og mænd, intet undslipper til vanvid af en kidnapper, der ønsker at tage, når et offer ikke at komme op. Din mission er at ødelægge deres flade og lave gidsler kan vende hjem sikkert. Nyd det!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil