katapulter

Katapulter Spil
andre Katapulter Spil

Andre gratis spil
Katapulter Spil

Katapulter Spil

Til belejring! Dine fjender har forskanset sig i deres styrke og dødbringende angreb venter dig! Er du klar til kamp? Fordi de forsøger at forsvare sig og kæmpe os, så at slippe af sted med dem har brug for at bruge denne katapult til at belejre dine fjender, bruger et af de mest ødelæggende og mest brutale af antikken til slut nedrivning slotte modstandernes våben.

Denne militære instrument, der anvendes som et dødbringende våben belejring var i stand til at kaste store genstande på store afstande, på samme måde, som et projektil. Den vigtigste funktion af denne belejring våben er at nedskyde fjendtlige vægge, så du kan storme befæstninger og fjendtlige slotte og erobre magten. Vær skånselsløs med dem og med masser emplealas mod dine fjender, som gjorde grækerne, skaberne af denne dødbringende våben og anvendes i de forskellige krige og væbnede konflikter, der anvendes i kampen indtil slutningen af ​​middelalderen. Med tiden er dukket en række forskellige typer og afgifter for brug.

Nyd de mange spil, vi har med middelalderlige katapulter gratis og ender med at ødelægge slottet vægge. Spil de bedste 3D-versioner til at nyde en bedre gaming grafik. Må ikke vente længere at vinde denne kamp, ​​bære!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil