jungler

Jungler Spil


Albarn
Albarn


andre Jungler SpilMowgli
Mowgli
Abe i junglen
Abe i junglen
Macho mand
Macho mand
Guiden abe
Guiden abe
Dinosaur eventyr
Dinosaur eventyr
ændre to tegn
ændre to tegn
Løb med Thunderbirds
Løb med Thunderbirds
Jungle Dave
Jungle Dave
Donkey Kong ATV
Donkey Kong ATV
Avatar pige kjole
Avatar pige kjole
Sgt.mayhem
Sgt.mayhem
Mercx
Mercx
Boble i junglen
Boble i junglen
Quad
Quad
Tarzan
TarzanJungler Spil

Jungler Spil

Jungler er meget farligt, et sted at være forsigtig, da det dødeligste dyr og insekter på planeten er. Hvis du går glip af et af disse steder, overlever det skal være den sværeste ting at hvad du nogensinde har stået overfor.

Den værste fjende kan du finde er de giftige insekter, kan ikke lejr på jordoverfladen, da disse gå lethed og en enkelt bid kan være dødelig. Også huske på slanger er en af ​​de mest dødelige og tavse dyr, der kan findes i disse steder. Nogle af dem er virkelig giftige, kan ødelægge din krop med et enkelt bid på få sekunder til at spise dig derefter.

Selvom måske den største fare er de Panthers, dette feline snedige lever områder med større vanskeligheder med adgang. Takket være sin smidighed og visning, er det en perfekt aften jæger kan dræbe enhver bytte med et overraskelsesangreb. Demonstrer din evne til at overleve i dette fjendtlige miljø, hvor du er afhængige af dig selv.

Ledsage de velkendte karakterer af animerede serie og film som Tarzan, Dora Explorer, Go Diego Go! og mange andre. Brug lianer og platforme til at flytte fra ét sted til et andet og opnå de objekter, der vil være nyttige, og som giver dig mulighed for at afslutte hvert niveau. Andre tegn i verden af ​​videospil også vover at dykke ned i en ø eventyr såsom Mario Bros og Donkey Kong. Kører gennem junglen på hjul eller til fods spændende løb, dekorere din egen jungle og meget mere. Rejs gennem jungler og skove mest berømte i verden i disse sjove spil, der også er gratis. Bliv en hel eventyrer og udforske alle hjørner af junglen!


Kommentar Spil