jasmin

Jasmin Spil
andre Jasmin Spil

Andre gratis spil
Jasmin Spil

Jasmin Spil

Jasmine er en af ​​de Disney-prinsesser bedst kendt som den film med en af ​​de store klassikere, Aladdin. I alt det vises i tre film, den originale Aladdin, i anden del kaldes Jafar vender tilbage sidste efterfølger blev titlen Aladdin og kongen of Thieves. Ud over disse film, han medvirkede i en animeret serie, Aladdin: The Animated Series. I sin første optræden præsenterede vi Prinsesse Aladdin, rige Agrabah som en smuk 15 år gammel pige, som hendes far nægter at vælge ham som mand til en prins. Hun kæmper for ægte kærlighed, uanset social klasse eller gifte med andre royalty.

Jasmine trodser sin far ud af slottet og hvor han møder Aladdin, men så er det kendt som prins Ali, der adopterer Aladdin identitet ved hjælp af ånden af ​​lampen. Endelig vil det tage dig på et eventyr, der vil have kommer til at stå den onde Jafar, vesiren Sultan, men også en ond troldmand, der ønsker at tage magten. Historien slutter med triumf kærlighed og frihed geni af lampen, som nu vil være en af ​​familien og ikke en tjener.

Jasmine og Aladdin vises i mange af vores spil, som de er to elskede figurer fra offentligheden. Du kan spille med prinsessen væld af spil, der har som hovedperson, såsom en klassisk Arkanoid, hvor bolden er Jasmine og flyvende tæppe det objekt, der vil hoppe; spil Jasmine kjole; spil tegne Disney Princess; spil Aladdin og Jasmine kysse; og så videre. Hvis din favorit prinsesse Jasmin er, ikke vente at lege med deres sjove spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil