gratis Inside Out Spil

Andel

Gratis Dressing Inside Out Spil
Dressing Inside Out
I dag tilbyder vi dig tre af personerne ...
Gratis Inside Out: The Sadness Iphone Spil
Inside Out: The Sadness Iphone
Den tåreperser film Inside Out hovedperson ankommer ...
Gratis Scener Skjult Inside Out Spil
Scener Skjult Inside Out
Den sidste store succes Disney, ...
Gratis Inside Out: Disaster Disgust´s House Spil
Inside Out: Disaster Disgust´s House
En af hovedpersonerne Inside Out er Asco / Dislike ...
Gratis Madlavning med Inside Out Spil
Madlavning med Inside Out
Riley følelser Inside Out film, ...
Gratis Riley makeup Inside Out Spil
Riley makeup Inside Out
Make up pigen Riley Inside Out. Sikkert ...
Gratis Inside Out: Spheres Tanker Spil
Inside Out: Spheres Tanker
De, der har set Inside Out, hovedet i den spanske ...

Inside Out

Inside Out Spil

Hvordan man spiller Inside Out gratis, ingen downloads

En af de seneste succeser Disney Pixar film har været Inside Out, også kendt som Intens-Mind i det latinamerikanske version og den tilbagegang i spansk. Han fik en rave anmeldelse flere nomineringer og priser, blandt hvilke den Golden Globe for bedste animerede film. En succes af filmen kommer til vores hjemmeside, og det skabte denne kategori til at dække alle spil, hvor Intense-Mind tema.

Filmen er en lille opfordring Riley på hvis hoved er hjem for fem af deres følelser: glæde, sorg, frygt, afsky og Furia (de sidste tre kaldes frygt, afsky og vrede i den spanske udgave). Disse følelser er afbildet som figurer, der våger over minderne om hovedpersonen, der er gemt i kugler med farve, der identificerer hver følelser. Joy vil være ansvarlig for at lede denne gruppe af følelser for at holde lykke i Riley, men alt ændrer sig, når hovedpersonens forældre flytter til en anden by og problemerne begynder. På sin første dag i klassen Tristhed får barnet til at græde foran alle og gøre en meget vigtig trist hukommelse, som Joy vil ønske at forhindre batteriet når af essentielle erindringer. Der begynder et eventyr, hvor disse to følelser vil stå over for opgaven med at redde den indre verden af ​​Riley begynder at falde fra hinanden på grund af deres følelser.

Hvis du stadig ikke har set, kan du ikke gå glip af denne store film elsker både børn og forældre, og har en meget flot budskab indeni. Uanset om du har set, men kan du begynde at nyde alle de spil, der går skabe denne fantastiske animerede film. Du kan opleve nye eventyr med figurer fra Inside Out for sjov, der bringer filmen aldrig ender. Du skal være opmærksom på denne nye sektion, hvor du allerede kan finde flere spil og vil fortsat blive opdateret for din nydelse.
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil