Hotel Transylvania

Hotel Transylvania Spil
andre Hotel Transylvania Spil

Andre gratis spil
Hotel Transylvania Spil

Hotel Transylvania Spil

Dracula har investeret alle hans opsparing til at bygge et stort hotel monstre kun for mennesker ikke forstyrres. Dette hotel ligger i Transsylvanien, i de dybe skove, så ingen kan finde det.

Dette hotel tilbringer mange underholdende eventyr for alle monstre indsamle og tilbringe meget mærkelige ting.

The Boss af monstre og leder af Hotel Transsylvanien er Dracula, Mavis far og farfar Dennis. I det første eventyr Hotel Transylvania, Grev Dracula ønsker at fejre 118. fødselsdag hans datter Mavis, en ung vampyr, der drømmer om at udforske verden af ​​mennesker til at kende dem bedre, men hans far gør alt for at ikke at opfylde hans ønske . Ting, han kunne gøre, fordi en ung mand ved navn Johnny ind på den dybe skov, hvor han fandt Hotel Transylvania monstrøse monster og camoufleret for at undgå opmærksomhed. Da han var på hotellet, han mødte Mavis og vandt hendes hjerte.

Nu er de meget glade og har haft en sød søn mesclado med humant og vampyr blod. Dette par har besluttet at gøre en ferie og har forladt drengen til hans bedstefar Grev Dracula. Jarlen er overbevist om, at en af ​​dem er "A Dracula", og vil gøre tusindvis af test for at overbevise alle om, at hans barnebarn er en reel monster, men kan være forkert, og ikke hvad du forventer, eller måske du.

Træd ind i Hotel Transylvania at optrævle alle gåder for hotel søgning og finde mystiske objekter, der er camoufleret i vraget af hotellet. Have det sjovt at spille fantastiske spil dine venner monstre Hotel Transylvania.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil