hoppe

Hoppe Spil
andre Hoppe Spil


Hoppe Spil

Hoppe Spil

I mange sportsgrene og spil for børn en af ​​de mest tilbagevendende aktiviteter er at hoppe. Det er grunden til, i en masse spil finder vi, at bundlinjen er at lave en god hoppe, enten ved hjælp af din egen krop eller en slags køretøj. I OL er mange sports hoppe som højdespring, stangspring og længdespring. De bliver nødt til at køre en temmelig kort afstand og derefter hoppe at overskride målet eller opnå større afstand. På vores hjemmeside kan du finde spil af denne type, hvor du skal gå se dine bedste spring til at pålægge resten af ​​rivaler.

En anden form for spil, der involverer spring er dem baseret på klassiske spil fra barndommen. Dette er tilfældet med sjippetov, også kendt som sjippetov, hoppe eller springe den elastiske gummi. De er meget simpelt spil, men meget underholdende tid, hvor du nødt til at hoppe et reb, før de rammer dig på dine fødder, men du har mistet.

Men der er mange typer af spil, der involverer spring og det er derfor, vi har gjort denne kategori, hvor spil opfylde meget forskellige, men med denne fælles træk. Vi har spil til at hoppe og skyde, skydive, hoppe fra bygninger, hoppe tog og overvinde alle forhindringer eller så skøre spil, der består af hoppe ind i tomrummet uden at vide, at du får ned. Hvis du er en dreng / en meget hoppende, er du nødt til at prøve denne store mængde af spil, vi har til dig!


Kommentar Spil