gratis Henry danger Spil


Gratis Hvem er din fjende? Henry Fare Spil
Hvem er din fjende? Henry Fare
Hvem vil være din fjende Henry Fare?. ...
Gratis Danger Thunder Spil
Danger Thunder
Skynd dig at redde passagererne på toget ...
Gratis Henry Danger Spil
Henry Danger
Løser problemerne i byen Swellview med superhelte ...


+ Henry danger SpilGratis Danger vs Thunder: Maling Spil
Danger vs Thunder: Maling
For dem, der elsker den serie og Henry ...

Andel
henry danger

Henry danger Spil

Hvordan man spiller henry danger gratis, ingen downloads

Henry Danger er en succesfuld tv-serie i hovedrollen en dreng, der bliver en superhelt assistent. Den blev uropført i 2014 af tv-netværket Nickelodeon og allerede har tre sæsoner på luft tv på flere netværk som Clan TV i Spanien.

Serien er stjernespækket Henry Hart en ung mand på 13, der får et job som en superhelt kæmper mate Kaptajn Man. Som superhelt vedtager navnet Kid Kaptajn Danger Man og bidrage til at bekæmpe kriminalitet i byen. Drengen vil kombinere sine studier på skolen med livet for en superhelt hemmelighed, fordi du ikke kan fortælle nogen dit rigtige arbejde. Resten af ​​skuespillerne består hovedperson Charlotte, Jasper og Piper. De to første er de bedste venner af Henry mens sidstnævnte er hans lillesøster 9 år.

Gennem hele serien vil vi se, hvordan den hemmelige af drengen vil være mindre hemmelighedsfuld, når deres venner gå læring, der fungerer som en superhelt og ikke som assistent i butikken Junk'n Stuff, som er der, hvor han skjuler den hemmelige hule kaptajn Man. i hvert kapitel er at stå over for et nyt problem, der skal løses som kaptajn Fare Man og Kid. En af de mest succesfulde kapitler i serien var den crossover mellem Henry Fare og The Thundermans, hvor figurer fra begge serier kom sammen for at skabe et særligt kapitel.

Nu kommer vores web Henry Fare kategori, hvor vi vil samle de bedste spil i disse superhelte. Du kan finde mange adventure spil og mere afslappet som puslespil eller maleri. Alt dette og meget mere kan du finde i denne del af hjemmesiden dedikeret udelukkende til Henry Danger, Kaptajn Man og alle de andre karakterer i cast af serien. Hvis du kan lide Henry Fare kan ikke gå glip af nogen af ​​vores spil!
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil