hello kitty

Hello kitty Spil


Hello Kitty: løb
Hello Kitty: løb
Hello kitty cykel
Hello kitty cykel
Hello Kitty Room
Hello Kitty Room
Hello Kitty
Hello Kitty


andre Hello kitty Spil

Andre gratis spilHello Neighbor Alpha 4
Hello Neighbor Alpha 4
Hello Neighbor Trivial
Hello Neighbor Trivial
Hello Neighbor: Puzzle
100%
Hello Neighbor: Puzzle
Helikopter Krig
Helikopter Krig
Helicrane
Helicrane
Helbrede baby elefant
Helbrede baby elefant

Hello kitty Spil

Hello kitty Spil

Hello Kitty er en fiktiv karakter født fra hånden af ​​en japansk designer. Det er en sød lille kat, hvis vigtigste kendetegn er den løkke, der tager i hans venstre øre og mund mangler. Han blev født til imprimieran hendes ansigt i en pung, men dens succes kom bag en bred vifte af produkter og tilbehør med hende som hovedperson. Således blev det født et produkt, der er blevet bragt til tv, med mange serier, der har en hovedperson, og videospil. Hello Kitty og hendes venner vi mødte hans familie: hans forældre George og Mary, og hendes tvillingesøster Mimmy, som er stort set identiske bortset fra det tøj, der varierer i farve og slips bære det i det modsatte øre.

For alle vi kender, Kitty er en glad, munter og venlig pige, som er givet i køkkenet godt, og det er derfor, i mange spil kan hjælpe med at gøre store retter, herunder hans favorit er kager og nu er også en stor glad for cupcakes. I vores spil vil du finde flere facetter af Hello Kitty, fra den sødeste til andre, der aldrig forbinder med hans billede.

Vi har samlet en masse spil med vores favorit killing. Spil, hvor du skal male Hello Kitty til at give et nyt udseende til dit billede. For at gøre dette, du kan også gå til salonen, hvor give et nyt udseende til Kitty og ser smukkere end nogensinde. Indtast køkken med Hello Kitty og gøre cupcakes og mange andre retter med hende til at blive et professionelt køkken. Kitty skating, cykel eller biker er andre facetter, som du kan høre den lille killing. Klæd, makeup, male eller lave en ændring i dit hjem (hus makeover) og mange andre aktiviteter venter med Hello Kitty!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil