gratis Halo Spil

gratis Halo Spil

Neutraliserer angreb pagt med den super soldat Halo. Master Chief John-117 kommer med nye biologiske forbedringer og har en kunstig intelligens kaldet Cortana, som vil hjælpe dig med at bekæmpe udlændinge i fremtiden.

Halo SpilGratis Som du ved Halo Spil
Som du ved Halo
Gratis Halo Spartan kjole Spil
Halo Spartan kjole
Gratis Halo Combat Evolved Spil
Halo Combat Evolved
Gratis Halo Spartan Assault Spil
Halo Spartan Assault
Gratis Halo Master Chief Spil
Halo Master Chief
Gratis Halo Spil
Halo
Gratis Rustning mayhem Spil
Rustning mayhem


+ Halo SpilGratis Battle Area Spil
Battle Area

halo

Halo Spil

Hvordan man spiller halo gratis, ingen downloads

Halo Reach er et af de nyeste afdrag i Halo-serien er udviklet af Bungie, det fortæller historien om det første møde med den forfærdelige menneskelige pagt. Selv om dette spørgsmål ikke er til stede Master Chief, legemliggøre vi et ungt medlem af en spartansk trup sendt at kvæle oprøret af en menneskelig koloni Spartan. Men efter at planeten, de indser, at der ikke er nogen overlevende i området, hvor de skulle finde overlevende. At se slagtning producerede beslutter at undersøge og opdage, at Pagten er kommet til planeten, dens formål er ukendt, men menneskeheden synes i fare.

Spartan Din mission er at evakuere alle civile fra planeten så hurtigt som muligt og undgå flere tab. Til dette skal du bruge en god arsenal, som omfatter snigskytterifler, raketstyr, granater, maskingeværer, og hvis vi kan få fat i et våben fjenden kan regne med nye våben. Men ikke alt er begrænset til våben, da vi kan vælge mellem forskellige køretøjer at fuldføre missioner. Vi kan flyve en Bungie ved fuld hastighed, mens en af ​​vores kolleger brugte tårn, deltage i spartansk og sparer menneskeheden.

Nu er der nye Halo-spil, hvor du kan interagere med Master Chief overlevelse i flere missioner, hvor du skal angribe udlændinge at fortsætte med at leve. Historien begynder, når rumfartøjet det har problem og tvinges til at lande på en ukendt planet, hvor du forventer millioner af ubehagelige overraskelser. Vi har også spil, hvor du kan oprette rustning Master Chief, kan du ændre det som du vil.

Halo har allerede forårsaget en sensation for større platforme såsom PlayStation eller Xbox-spil med deres seneste Halo 4 og Halo 5 Guardians. Nu er det lykkes med minispil, som du har indsamlet, og hvor der kan leve eventyr af dette spil i en helt anden måde. Prøv disse versioner og ikke være den sidste til at vide!
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil