gratis Gormitis Spil


Gratis Gormitis Spil
Gormitis
alle bogstaver gentages to gange, men nedad. ...
Gratis Gormitis 2 Spil
Gormitis 2
Den gormitis bringe et sjovt spil, ...
Gratis Gormitis brand Spil
Gormitis brand
Stjernerne i dette spil er tegn i den berømte ...


+ Gormitis SpilGratis Gormitis farvelægning Spil
Gormitis farvelægning
Gormitis komme til vores side, ...
Gratis Bakugan Spil
23%
Bakugan
spille fantastiske spil Bakugan. hvor du kan vælge ...

Andel
gormitis

Gormitis Spil

Hvordan man spiller gormitis gratis, ingen downloads

Verdens Gormitis født af et stykke legetøj linje og animerede serie hun blev derefter eksporteres til forskellige lande opstået. Serien fortæller historien om fire børn, der er i køkkenet i sit hus en hemmelig passage, der fører dem til templet af elementerne og dermed de formår at krydse barrieren ind i en parallel verden kaldet Gorm. På dette sted, Toby, Nick, Lucas og Jessica forlade deres menneskelige til at blive Lords of Nature formularer. Gorm jord er opdelt i forskellige lande, som hver er på vej til vores spillere, men snart vil dukke mere.

Nick vises som Herren af ​​jorden og får styrken af ​​klipperne og kontrollere disse elementer til deres fordel. Toby er tvillingebror af Nick og, i hjemmet, bliver herre i havet, hvilket vil give magt over floder og have. Lucas vil være herre i skoven og vil styre natur, træer og planter. Endelig er der Jessica, vil den dame luft og kan flyve og styre vinden. Sammen de kæmper for at holde sikker verden af ​​Gorm dårlige hænder og befri folket.

Her vil du finde Gormiti spil med at bruge lang tid sjov. Vælg din favorit karakter og udfører forskellige missioner med succes at overvinde de spil. Vi har spil til at matche Gormitis og sin anden udgave 2. Desuden Gormitis andre, der har brug for at kontrollere Gormitis og held gå en lang vej med forhindringer. Følg eventyr af Gormitis i denne sektion af vores hjemmeside!
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil