Gorillaer

Gorillaer Spil


Gorilla
Gorilla
Monkey island
Monkey island
Toki
Toki


andre Gorillaer SpilGuiden abe
Guiden abe
King Kong-film
King Kong-film
Kong City
Kong City
Coco straf
Coco straf
Banan Kong
Banan Kong
King Kong
King Kong


Andre gratis spilNæsten millionær
33%

Gorillaer Spil

Gorillaer Spil

Primater lever i skovene i det centrale Afrika og er den største blandt alle primater. Med stor styrke og smidighed, disse primater i stand til at køre med fuld hastighed ved hjælp af sine fire ben eller klatre noget træ ved hjælp af en af ​​sine ben.

Sådan er hans smidighed kan komme med et træ i løbet af et øjeblik uden os indse det. Disse aber har resulteret i film som King Kong eller Planet of the Apes, først var vi en kæmpe gorilla, der boede på øen af ​​kraniet.

Denne gorilla blev fanget af en menneskelig ekspedition og bragt til den store by for at vise det, men havde ikke den store styrke af dyret undslap og klatrede ikoniske Empire State. I Abernes Planet disse planet efter at have taget en eksperimentel medicin gennem en forbedring af deres hjerne evner, de stod over for de mennesker, som var blevet dræbt af en sygdom gået fra aber til mennesker.

Andre berømte gorillaer, denne gang i en verden af ​​videospil, er Toki eller Donkey Kong klassikere spil siden starten af ​​spilkonsoller. Her kan du nyde dem og andre gorillaer i junglen. Giant gorilla klatring bygninger eller våben håndtering vigtige missioner. Alt dette og meget mere kan nyde det med os, i Fandejuegos!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil