ghostbusters

Ghostbusters Spil
andre Ghostbusters Spil

Andre gratis spil
Ghostbusters Spil

Ghostbusters Spil

Ghostbusters er en amerikansk film, Ghostbusters i sin oprindelige titel, som var en stor succes på det store lærred. I dag er det betragtes som en af ​​de kultfilm og hver film buff har måttet se denne store film. Filmen krøniker eventyr af tre parapsykologer der rider deres egne forretningsmæssige Ghostbusters og undersøge paranormale fænomener. Til denne anvendelse meget avanceret teknologi til at fange disse paranormale hændelser og blive kendte figurer, gør din virksomhed til en succes. Dens succes førte til en efterfølger under titlen Ghostbusters II (Ghostbusters II) han vil blive fjernet. Denne nye film var mindre vellykket end den første, men stadig fik gode resultater ved billetindtægter.

For nylig, i 2016, det havde premiere en ny version af Ghostbusters men denne gang gruppen blev dannet kun af piger. Denne nye film havde også en stor succes, fordi den oprindelige film versioneret giver det tilbage til scriptet. Succesen af ​​disse film har gennemført salget af en masse merchandising, der sælger kostumer, deres versioner Lego eller Playmobil blandt mange andre ting.

Nu kan du nyde dette udvalg af spil, hvor Ghostbusters skal udføre deres nye eventyr. Du skal bruge deres avancerede gadgets til at jage ektoplasma og beskytte folk. Du kan spille med de mytiske figurer i serien og andre, der har sluttet sig dette vanvid af Ghostbusters, såsom den amerikanske præsident Barack Obama. Start nyder Ghostbusters spil med os!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil