Gratis Garrys mod Spil


G mod
G mod
Er du villig til at udfylde alle de puslespil ...
Garry 's Mod animation
Garry 's Mod animation
Jeg tilbyder denne unikke animerede ...
Unity 3D
Multiplayer Garry's Mod
Multiplayer Garry's Mod
Sikkert du kender game mode Garry s mod, at hvor du er nødt ...
Unity 3D
Garry's Mod Prop Hunt
Garry's Mod Prop Hunt
Sikkert du nogensinde har set dette spil i dine YouTube ...


Andre gratis spilGarfield Halloween
Garfield Halloween
John Garfield og BFG er kommet Halloween aften ...
Garfield spiller fodbold
Garfield spiller fodbold
rejser med vores ven Garfield rundt ...
Gård på stranden
Gård på stranden
Nyd at spille dette spil til at bygge din egen gård, ...
Garfield: Farmer
Garfield: Farmer
vores ven Garfield arbejder landmand ...
Garage Escape 2
Garage Escape 2
disse fanget i dette rum, og din mission ...
Garfield redning had
Garfield redning had
had er flygtet hjemmefra og Jon Arbuckle er ved at opdage, ...
Garfield og Odie
Garfield og Odie
har en god tid på at spille dette sjove ...
Gård helte saga
Gård helte saga
gård helte saga spiller, hvor du er nødt ...
Gary vred
Gary vred
Spil dette spil baseret på Angry Birds ...

Garrys mod Spil

Garrys mod Spil

Garrys Mod, også kendt blot som Gmod er en sjov sandkasse spil, der lader dig eksperimentere med fysik og manipulere objekter. I begyndelsen elementer i spil som The Orange Box og Left 4 Dead blev brugt, så ville det blive en selvstændig spil med sit eget indhold. Den første version af Garry os Mod blev født i 2006 og 2015 har fortsat ud nye versioner. Spillet er blevet opdateret regelmæssigt og er tilgængelig i Steam side. Det er et meget populært spil, da flere YouTubere folk som WillyRex, Alexby11, Vegeta777 og mange andre er blevet en del af indholdet i deres kanaler. Der findes forskellige metoder til spil i Garry os Mod og derefter forklare, hvad du er.

Først finder vi gameplayet Gmod Trouble in Terrorist Town, en sjov måde at spille online multiplayer. Den består af en gruppe mennesker, blandt hvem der vil være en eller flere forrædere. Acaeciendo alt vil være normal, og forræderne bliver nødt til at gå dræbe uskyldige uden at resten mærke. Den rolle, som forræder vil dræbe alle uden at vække mistanke og uskyldige i at finde forræderen og dræbe ham, før han dræber dem alle.

En anden populær game mode er den berømte Garry os Mod Prop Hunt, en slags spil gemmeleg, hvor der er to hold. Det er den gruppe af skjul (prop) og jægere (jagt), og hver vil have en anden mission. De, der skjuler har 30 sekunder til at blive en del af møblerne af scenen og bo meget stille for at undgå mistanke. Holdet af jægere bliver nødt til at skyde på objekter, du mener kan være en rival, hvis han rammer vil dræbe dig, men hvis det mislykkes mister sit eget liv.

Uden tvivl den mest populære spil mode og viralizado på YouTube er død Run, en slags skattejagt hold. Det er en sti fuld af faldgruber, at en gruppe bliver nødt til at forsøge at undvige, mens det andet hold den jogge på det rigtige tidspunkt til at fange deres rivaler. Holdene vil veksle være løbere og jægere og til slut med flest point vinder spillet.

Dette er de games af Garry os Mod hvis største lighed er deres multiplayer online rolle gør dette til et sjovt spil i alle dens former. På vores hjemmeside kan du finde de bedste gratis spil, der versionan disse store klassikere af Garry os Mod. Nyd Prop Hunt gratis online, hvor du er nødt til at blive en kontormøbler at forvirre modstanderne. Du kan også udføre din egen død Kør multiplayer eller indgå kamp på det klassiske spil. De bedste spil Garry os Mod finde dem her!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil