frispark

Frispark Spil
andre Frispark SpilSkud på mål
Skud på mål
Målmand bush
Målmand bush
Cup korea, fejl
Cup korea, fejl
Copa America
Copa America
Spanish League 2017
Spanish League 2017
Premier League
Premier League
Kelloggs fodbold
Kelloggs fodbold
Afsluttende Euro 2016
Afsluttende Euro 2016
Straf shots
Straf shotsFrispark Spil

Frispark Spil

En af de mest almindelige ting i enhver fodboldkamp er uden tvivl fejl, er disse sanktioner begået af mange årsager, men de alle udgør en risiko for det andet hold, imod tættere på deres mål kan være. Nogle af de mest almindelige, hvor ingen aggression opstår er hænder og den offside fælden, mens når to spillere lider en løbetur er et mere aggressivt tackle.

Sanktioner varierer afhængigt af sag mod ham, i nogle blot kaste bolden fra det punkt, hvor den blev begået. Mens der i andre spilleren kan modtage et gult kort, som sigter mod at kritisere spillerens holdning, fordi hvis du får to af denne farve vil blive bortvist. Hvis handlingen er virkelig alvorligt det straffes med et rødt kort og automatisk modstanderen vil blive bortvist, ikke bare blive udvist, men kan ikke erstattes af en anden. Kan ikke blive erstattet af et nyt hold skal spille hele spillet med en spiller mindre end modstanderen.

Når fejl er nær for feltet, de anses for farlige, som sammen med sanktionerne er en rigtig god scorings chance, og vil kræve en barriere af spillere til at hjælpe målmanden til at aflede bolden ud. Du skal tage hensyn til, at barriere, og at spillere, der komponere spring til forsøge at klare dit skud. Nogle gange kan du drage fordel af er bevægelse for at forsøge at snige bolden ned ned, mens de hopper og overraske dine modstandere. Med eller uden barriere, vil din mission være at prøve at denne mangel bliver et mål for dit team.

Her er spil i at praktisere disse fejl, enten i internationale mesterskaber som Champions eller EM eller nationale mesterskaber. Din mission er at træne disse sanktioner, så når tiden kommer for en kamp kan score et mål. Fejlene har efterladt imponerende mål i fodboldens verden, så forsøge at score et spektakulært mål, der er i hukommelsen af ​​alle. Spil gratis spil vore fejl og sanktioner for at blive mester i kampen!


Kommentar Spil