forsvare

Forsvare Spil


Magi forsvar
Magi forsvar
Beskytte olie
Beskytte olie
Skud på øen
Skud på øen
Tesla forsvar
Tesla forsvar
Pege og skyde
Pege og skyde


andre Forsvare SpilOne Piece vs zombier
One Piece vs zombier
Invasion Earth: Aliens
Invasion Earth: Aliens
Redde haven
Redde haven
Vagttårne
Vagttårne
Krig
Krig
Forsvarer skatten
Forsvarer skatten
Vogter af slottet
Vogter af slottet
Helikopter
Helikopter
Bug krig 2
Bug krig 2
Meteorregn
Meteorregn
Magiske hammer
Magiske hammerForsvare Spil

Forsvare Spil

Efter en zombie apokalypse i New York, har regeringen med succes karantæne byen. Men der er stadig civile og nogle forskere, der skal forlade området smittet, så det er blevet sendt til forsvare det punkt udtræk fra de horder af zombier forsøger at tage det. Med en fuld arsenal du skal fjerne alle være døde ikke kontrollere, hvem der kommer og forsøge at dræbe dig. Men i modsætning til normale zombier, vil nogle løbe hurtigere, fordi den længere bly konverterer blive langsommere og nogle er i stand til at mutere.

Hvis du vil få mutere til en form for langt mere dødbringende zombie, så du får brug for våben af ​​større magt eller mange kugler, fordi hvis de når din position sikkert dræbe dig. Vi har brug for at vide, hvornår du skal bruge hver type våben til ikke passerer en af ​​disse monstre, som en af ​​dem kunne dræbe dig og alle overlevende. På samme måde skal du være forsigtig med ikke at skyde civile, der forsøger at flygte fra det inficerede område.

Dette er en af ​​de aktiviteter, du kan nyde disse spil forsvar, men ikke den eneste. Du har brug for at komme ind i huden på en hær, der er truet af den militære stilling den modsatte side. Du bliver nødt til at forsvare din militærbase for at undgå at miste en værdifuld strategisk sted, der kan gøre dig vinde krigen. Du vil måske angribe din vagttårn, så du ikke kan fortælle resten, der nærmer fjendtlige tropper, så vi er nødt til at forsvare godt.

Spillene er en klassiker forsvarer så du bør ikke glip af muligheden for at spille dem. Det er også meget enkel, da det er gratis og ingen grund til at downloade noget. Hvis du har en pc, kan du begynde at nyde disse underholdende spil, hvor defensive færdigheder vil afgøre succes missionen. Glem angribe fjender, de vil komme til dig, og du skal være parat til at forsvare din base, din eller dit slot tårn. Sejren i denne krig afhænger af dig, hvad venter du på?


Kommentar Spil