forskelle

Forskelle Spil

Forskelle Spil

Forskelle Spil

Find ændringerne mellem to næsten identiske scener er noget virkelig svært, for at du lægger al din opmærksomhed på de to billeder, der skal finde forskellene. De emner, som vi kan finde disse ligheder er varierede, finde nogle tegnefilm som Ben 10, Sponge Bob eller Dora Explorer.

Vi kan også finde disse fejl i scener fra berømte film som Ice Age, The Incredibles eller Superman blandt andre, hvis du kan huske filmene vil være meget nemmere. Mens der i andre tilfælde er de helt tilfældige billeder af specielle øjeblikke som halloween en heks flyver over en by, men noget er anderledes og kun du kan finde det.

Hvis du finder alle fejl i Halloween kan stadig være frelse for dig, fordi hvis vi finder dem alle vil bryde den forbandelse, der vil redde verden. Hvis vi får befri verden for denne forbandelse kan vi genoprette freden i ham, men for denne vi skal forelægge en reel test af mental anstrengelse, der er kun tilgængelig for et par stykker.

Uanset emnet, skal du være meget opmærksom på de ændringer, oplevet af billeder af hinanden for at være hurtig til at finde dem. Praktiske faciliteter lejligheder i en frist til at nå målet, og at lette opgaven kan få et fingerpeg. Vi har forskelle spil for børn og voksne, afhængigt af sværhedsgraden. The've sværere og nemmere tider gå af, og som du fremskridt niveauer vil blive øget vanskelighed. Det er almindeligt, at der er 7 forskelle i hvert billede, men antallet kan variere både mindre til mere. Spil gratis forskelle og have en sjov tid viser, at du er en person, der ser på hver eneste detalje.


Kommentar Spil