fodbold

Fodbold Spil

Fodbold Spil

Fodbold Spil

I denne sektion kan du finde spil, der genskaber de bedste træk af dine foretrukne spillere. Du kan stå over for sanktioner spil, træne dine hjørner eller frispark, spille en hel kamp med rigtige spillere eller cabezones, spille konkurrencer som VM, en liga eller Champions League. Du vil være i stand til at spille med dine foretrukne hold som FC Barcelona, ​​Real Madrid, Chelsea, Liverpool, eller markeringer, såsom spansk, Brasilien, Argentina, etc. Alt dette og meget mere finder du i denne kategori, hvor du kan leve dit eget eventyr som spiller og bruge mere tid på din favoritsport. Tab dig selv i galskaben af ​​fodbold i denne vidunderlige sektion.

Fodbold kendt som den smukke spil og dens historie går tilbage til middelalderen. Begyndelsen af ​​regulering og gameplayet, som vi kender det i dag begyndte i det nittende århundrede i England. I denne sport to hold med elleve spillere, der skal konkurrere om bolden at ende i ansigtet af den rivaliserende mål. Jo flere bolde, der passer til den modsatte part vil blive udråbt vinder.

Den mest berømte øjeblik spillere er Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Rooney, Iker Casillas, Sergio Ramos, Neymar, osv De fleste af dem at spille i den spanske liga, en af ​​de mest dekorerede med engelsk. Fodbold har store forventninger i disse lande udover Italien, Holland, Tyskland og det meste af Latinamerika, med Brasilien hold, som har flere World Cups under hans bælte. Spillere triumf for hans evner med bolden, hans evne til at score mål imponerende og umulige sving tilbage med munden åben for offentligheden.


Kommentar Spil