Gratis Fireboy og watergirl Spil


FireBoy og WaterGirl umulige udfordringer
FireBoy og WaterGirl umulige udfordringer
Hvis du kan lide næsten uoverstigelige udfordringer, du er i det rigtige ...
FireBoy og WaterGirl 3: Ice tempel
FireBoy og WaterGirl 3: Ice tempel
I dag tilbyder vi et spil FireBoy og WaterGirl ...
FireBoy og WaterGirl 4: The Crystal Temple
FireBoy og WaterGirl 4: The Crystal Temple
Spil eventyr FireBoy og WaterGirl, en dreng-formet ...
FireBoy og WaterGirl i The Foresy Temple
FireBoy og WaterGirl i The Foresy Temple
Overgår FireBoy og WaterGirl udfordringer ...
Fireboy loves Watergirl
Fireboy loves Watergirl
Det er sandt, hvad de siger, at modsætninger ...

Måske du leder efter:
Fireboy og watergirl

Fireboy og watergirl Spil

Fireboy og watergirl Spil

FireBoy og WaterGirl er en fabelagtig gratis download uden kooperative spil. Dette blev efterfulgt af mange andre til at nå FireBoy og WaterGirl 5. saga fem minispil, hvor du guide til dette mærkelige par sammen niveauer overvinde alle hindringer. I princippet er spillet designet, så du spille to spillere, en til at styre ilden og en anden fyr pigen vand. Til dette formål er hver tildelt retningsbestemt pad eller piletasterne (A, W, S, D). Men du kan spille en person, der kontrollerer både dukker, skiftevis mobilitet enten eller gør begge på en gang.

I disse eventyr bliver du nødt til at bruge begge tegn til at nå finalen. For at åbne døre, du nødt til at aktivere knappen, mens de andre passerer og fortsætter med at åbne døren med knappen på den anden side, så den anden kan passere. På vejen bliver nødt til at indsamle ædelstene, hver sit eget, som vil fremgå med farven på hvert tegn (rød og blå). Vand områder kan dræbe drengen brand, og omvendt, vil områder af ild vand dræbe pigen. På den anden side er der farlige områder for begge, hvilket bør undgå dem ikke at dø i forsøget. Spillene er sammensat af forskellige niveauer, indtil du når den sidste og gennemføre spillet.

I øjeblikket er han forbereder sig på at ramme den 6-lys FireBoy og WaterGirl absolut et spil med spænding ventede af fans af denne serie af mini-spil, der er alle de vrede. Af disse grunde, besluttede vi at skabe den særlige kategori, der integrere alle de spil i disse to sympatiske figurer. Ikke alene har de officielle spil, som der er i dag kun 5, men mange andre, der er kommet efter angreb ind i en verden af ​​flash spil FireBoy og WaterGirl. Hvis du ønsker at være på forkant med den seneste i denne serie af spil, kan du ikke gå glip af de opdateringer, der kommer denne kategori, vil du gå glip af det?.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil