øer

øer Spil
andre øer SpilUnity 3D
Minecraft Gmod
100%øer Spil

øer Spil

Der er et uendeligt antal øer i oceanerne på vores planet, i disse vidunderlige ting som uvurderlige skatte er skjult. Disse skatte blev skjult for ikke findes, og kun dem med kortet kan finde dem, hvis de er i stand til at overvinde alle fælder og løse gåder.

Få en ægte skattekort og slå ind på din søgning, til at gøre dette bør få en båd og besætning for at nå det sted legit peger kortet. Hvis du kommer til, hvor du vil finde skatten skal du løse gåder, der sætter at beskytte adgangen til skatten hvis du løse dem henvise dig til nye områder, der tager dig ret til præmien.

Men alt er ikke så simpelt, fordi en fejltrin kan udløse en dødelig fælde, vil du finde masser af spyd fyldte gruber, knusning sten, forgiftede pile og alle mulige geniale fælder. Hvis du kan undgå alt dette, du er den rigtige skat værdig og nu tilhører dig, du bare nødt til at gå hjem for at tilbringe det hele.

Men det er ikke det eneste eventyr, der kan gives på en ø. Vi kender alle historien om Robinson Crusoe, efter et forlis, der endte i en tilsyneladende øde ø, så opdagede eksistensen af ​​uvenlige indianerstammer. Her skal du også overleve et forlis på en ø og komme væk. Nogle af dem, der er tabt, er berømtheder som drillesyge Bart Simpson ikke sidde stadig ender forladt på en øde ø, du er nødt til at prøve. En anden mulighed for at spille et spil ø vil leve et eventyr med figurer fra den animerede serie Drama Island, også deltage i festen på vores hjemmeside. Vælg den eventyr, der passer til din smag og begynder at leve det i første person!


Kommentar Spil