elena of avalor

Elena of avalor Spil


Elena of Avalor paint
Elena of Avalor paint
Badning Elena af Alavor
Badning Elena af Alavor


andre Elena of avalor SpilSelena Gomez
Selena Gomez


Andre gratis spilPynte John Cena
Pynte John Cena
Sinjid kamp arena
Sinjid kamp arena
Elevator af terror
Elevator af terror
Siegius Arena
Siegius Arena

Elena of avalor Spil

Elena of avalor Spil

Elena i Avalor, Elena of Avalor i deres originale engelske titel, er det første Latina prinsesse Disney World kommer til den lille skærm som en serie og animerede film. Serien foregår januar l samme univers lille Princess Sofia og deres historier er forbundet. Elena, blev fanget i en magisk amulet lang og Princess Sofia, som ville redde hende og ville slippe.

Ellen i Avalor, er en teenager, der så hans liv ændring, når en troldkvinde låst hende nu efter at få slå det onde, du står over for en større udfordring, at regere sit rige. Med kun 16 år, står over opgaven med at regulerer området, men vil ikke være alene, vil have mere råd til at hjælpe dig med at træffe beslutninger. Dette råd er sammensat af hendes bedsteforældre, hendes fætter Esteban kansler og hendes ven Naomi. Derudover har den også hjælp fra hendes lillesøster Isabel og hans venner Matthew og Gabe. Andre rådgivere vil Zuzo vores ven Elena, en ånd af et dyr, og Jaquins, en bevinget jaguar, der vil vejlede og støtte den unge dronning Elena i Avalor.

Disse er de generelle funktioner i den nye Disney-serien, der havde premiere for nylig, og der vil efterlade en film, der kan snart se den fulde på spansk. Derudover har der været en masse merchandising omkring denne nye prinsesse som håndleddet eller tilsløring blandt mange andre ting i relation til deres karakterer. Naturligvis kunne de ikke gå glip af spil og minispil, der vil efterlade eventyr Elena og hendes venner.

På vores hjemmeside kan du allerede finde en hel afdeling helliget Ellen i Avalor og alle omkring denne nye Disney prinsesse. Du kan tage en spa Elena, kender du resten af ​​Disney-prinsesser, tage sig af deres bevingede venner, så de ikke er beskidte og meget mere. Disse vores selvskabte spil såsom maling, der matcher puzzle-kort eller vil deltage. Begynder at fordybe dig i Avalor med sin dronning og de andre hovedpersoner i serien. Lad dig rive med af den magi, der bringer den første Latina prinsesse Disney!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil