dumbo

Dumbo Spil
andre Dumbo Spil

Andre gratis spil
Dumbo Spil

Dumbo Spil

Den animerede film, Dumbo, er en af ​​de første klassiske af Walt Disney Pictures. Historien er baseret på historien om Helen Aberson, der bærer samme navn som filmen. Faktisk det oprindelige navn på Dumbo s Jumbo Jr. men hans store ører gør andre gør nar af ham ved at kalde ham på denne måde. Filmen fortæller historien om Dumbo i cirkus, hvor hans mor boede og set låst til at lave en række klovn, der ikke kunne lide. Historien handler skør idé Dumbo at flyve og som vi endelig får med hjælp fra sin ven og beskytter Timothy, en mus. I slutningen af ​​filmen ser vi som Dumbo udnytter sin store og særegne ører til at flyve ud og få den berømmelse og anerkendelse af cirkus verden.

Dumbo succes har ført ham til at blive remastered ved mange lejligheder til den tresindstyvende årsdagen for lanceringen. Der var tale om en efterfølger til ret Dumbo 2, men blev til sidst aflyst. Ikke desto mindre, Dumbo elefanten Disneys mest anerkendte af hele tiden, med en dejlig historie, der efterlader os en dejlig moral er, at selv dine fejl kan tage noget og gøre det noget godt.

Til denne anerkendelse, har vi skabt en kategori, hvor du kan spille en masse spil Dumbo online. Blandt dem finder du Dumbo i cirkus, Dumbo farvelægning, puslespil flyvende Dumbo med hans venner osv Du kan nyde dem alle uden at downloade noget, nyder elefant gratis.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil