dora

Dora Spil

Dora Spil

Dora Spil

Leg og lær med Dora! Ledsager denne dejlige unge opdagelsesrejsende, Dora 7 år, og dit kæledyr, Botas (en lilla abe 5 år, trofast følgesvend) i nogle af sine rejser og lever en meget berigende og lærerigt eventyr!. Denne serie er født til førskolebørn, hvor de vil lære lektioner med Dora modige og tid vil være at lære sprog, den engelske version spansk Dora underviser unge og den spanske og latinamerikanske underviser i engelsk.

Mens disse to frygtløse eventyrere videre med hjælp af et kort, men ikke nok til at nå dit endelige mål, så glem ikke at hjælpe dem i deres søgen efter tabte genstande, eller at de har mistet, men også brug for dig til at gå gennem nogen hindring eller enhver forhindring på deres vej, og endelig finde disse gådefulde objekter. Vi er også nødt til at hjælpe dem med at overvinde alle former for udfordringer, der vises til dem som de fremskridt eventyr af Dora og Boots. Du bliver nødt til at være forsigtig med Swiper ræven, der er skurken i serien og altid ønsker at stjæle genstande Dora og Boots har brug for at fuldføre deres mission. Til denne bande slutter dem lejlighedsvis Diego kusine Dora stjerne i sin egen serie kaldet Go, Diego, Go!

Bortset fra deres mission altid med Botas, vi Dora spil, der vil blive nedsænket i nye verdener, der ikke kontrollerer så godt, så han har brug for din hjælp. Dora udøver barnepige babypleje, Dora forvandlet til en havfrue, køkken med Dora, Dora læge og mange flere. Dora verden kommer til at netværke online måde for mindre holde læring med disse fantastiske spil.


Kommentar Spil