gratis Doom Spil

Andel

Gratis Doom 2D Spil
Doom 2D
Tag med på et nyt eventyr fuld af action, ...
Unity 3D
Gratis Doom Spil
Doom
Doom er et skydespil i første person med en fiktiv ...
Gratis Doom 3d Spil
100%
Doom 3d
udlændinge har invaderet jorden og den menneskelige ...
Gratis Doom Patrol Spil
Doom Patrol
dit skib er landet på en del af grundlaget ...


+ Doom SpilGratis Cross Fire: shots Spil
Cross Fire: shots
nådesløst skyde de terrorister, der ønsker ...
Gratis Call of Duty: War flash Spil
Call of Duty: War flash
har en god tid på at spille dette spil om krig, ...
Gratis Doom smedje Spil
Doom smedje
doom skabe en strategi kampspil, hvor du nødt ...
Gratis Tomb of Doom Spil
Tomb of Doom
Kørsel en cowboy og går tabt i katakomberne, dræbe ...
Gratis Regelmæssig show: dans doom Spil
Regelmæssig show: dans doom
stor platform adventure spil, hvor du nødt ...
Gratis Drift i templet Doom Spil
Drift i templet Doom
en heks maniac vil have dig til at hjælpe ...

doom

Doom Spil

Hvordan man spiller doom gratis, ingen downloads

Doom er et spil serie, der greb millioner af spillere fra hele verden. Historien fortæller eventyr af en Marine, der er på stationen Phobos, en måne af Mars, når en fejl i en af ​​de forsøg, der udvikles skaber en portal til helvede. Ham ud mange dæmoner og onde ånder begynder at gribe ligene af andre marine, som vil gøre dem til zombier. Den eneste overlevende vil være dig, og du skal kæmpe dig vej gennem fjendens at overvinde de forskellige niveauer. Med Doom født mange aspekter, der karakteriserer spil FPSS. I dette spil Doom 2 ville følge, hvilket ville være en fortsættelse af historien om det første spil i serien. Doom 3 vil efterfølgende blive udgivet med en ny historie, der har noget at gøre med den oprindelige.

Efter en lang periode med hvile, har i år vendt tilbage til de store platforme (PS4, Xbox One, PC) En ny version af Doom. Det er ikke en fortsættelse af Doom 3, men vil heller ikke omskrive historien, som var forgængeren. Dette spil vil være meget forskellig fra de andre, men vil fortsætte med sit gameplay i første person. Fjernede terror-sekvenser er blevet erstattet af mere handling. Du skal fortsætte med at konfrontere dæmoner og du kan nyde en fantastisk online-mode du spiller med mennesker over hele verden.

For fans af denne serie af spil, har vi udarbejdet denne sektion med de bedste Doom spil, der er på netværket lige nu. Med dem kan du sætte fut ventetiden indtil ankomsten af ​​det nye Doom og huske de store øjeblikke, som du levede med tidligere titler i serien. Vær forberedt på at udføre dette eventyr i første person og bekæmpe de onde dæmoner, der er kommet endda ødelægge menneskeheden. Er du klar til at leve et eventyr af dette niveau?
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil