gratis Doodieman Spil

gratis Doodieman Spil

Nu er det cagón superhelt kendt som Doodieman, der ramte hans egen overbygning og er i stand til at cagar en hel by uden at rense røv. Nyd disse sjove spil, hvor agterstavn lugter væk. Skyd en masse Cairns til bazookaer og slutter med dine modstandere.

Doodieman SpilGratis Doodieman Bazooka Spil
Doodieman Bazooka
Gratis Whack din computer: Doodieman Spil
Whack din computer: Doodieman
Gratis Doodieman Agent Spil
Doodieman Agent
Gratis Doodieman redde gidslerne Spil
Doodieman redde gidslerne


+ Doodieman SpilGratis Whack din boss: 13 måde at ramme din chef Spil
Whack din boss: 13 måde at ramme din chef
Gratis Poopooman vs 300 Spil
Poopooman vs 300

doodieman

Doodieman Spil

Hvordan man spiller doodieman gratis, ingen downloads

Doodieman er en superhelt berømt for sine ugerninger at indlæse og starte deres egne poop fjender af samfundet som kriminelle, der skader vores stat.

Klædt i en dragt af rød helt, han har ansigtet dækket og bare røv. Det er i stand til at flyve, du bare nødt til at prutte og lort flyvende. Har en ødelæggende våben, er en slags maskingevær, der forbinder i røven at skyde agterstavn ved høj hastighed.

Stopper fjender ved at kaste overbygning og prut at dække sit eget lort. Det er lidt piggy og elsker at hjælpe andre. Mens nogle ikke kan se asynkron, nogle mennesker ser beskidte og ulækkert, det er normalt, der gerne nogen til at smøre agterstavn.

Doodieman lyst til at hjælpe andre, men altid få noget forkert, det altid ender gemt i lort. Er skuffede mennesker, der ikke forstår ham.
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil