disney mickey mouse

Disney mickey mouse Spil
andre Disney mickey mouse Spil


Disney mickey mouse Spil

Disney mickey mouse Spil

Tegnet, der definerer Disney og dens ubestridte stjerne i mere end 80 år siden, er helt sikkert Mickey Mouse, har denne søde mus vundet hengivenhed af millioner af mennesker over hele verden i generationer.

Han har deltaget i alle former for film og videospil, hvor han var både hovedperson og sekundær karakter. Vi så i film skildrer traditionelle fortællinger som Jack og Beanstalk, mens andre gav liv til en ny historie og fantasi, hvor han var en lærling tryllekunstner forsømt at magi er taget meget let.

En af de mest berømte spil til dato har været Epic Mickey, i dette spil er fanget af en bog af tryllekunstner hus og taget til en verden helt mørkt blæk. I det er fanget som de glemte Disney-figurer og Foghorn Leghorn alle for givet hader de fattige Mickey at være de foretrukne folk. Det er derfor vores karakter det bør hjælpe tilbagevenden farve til denne glemte verden og for at vise de andre figurer, der ikke har glemt dem.

En verden af ​​Mickey Mouse og hans venner ville ikke være uvidende om de mini-spil og er hovedpersonerne i mange af dem. Det er derfor, vi har skabt denne kategori i siden, så du ikke gå glip af noget, som vi har til rådighed, og dem, til at komme i fremtiden, fordi Mickey aldrig gå ud af stil. Spil farve sider Mickey Mouse, spille fodbold og andre sportsgrene, levende eventyr både i deres verden, og i andre, der vil transportere dig som Mario Bros, og mange flere ting, som du kan leve med vores foretrukne mus. Lad ikke Mickey alene i disse nye eventyr, som vi bringer så fri og online til din PC!


Kommentar Spil