gratis Digimon Spil

gratis Digimon Spil

Fordyb dig i en verden af ​​Digimon at kæmpe computer skabninger, der bebor de forskellige spil i denne animerede serie. Udvikl din digimon til ansigt den sidste boss Devimon i en stor kamp med dine yndlingsfigurer.

Digimon SpilGratis Digimon Spil
Digimon
Gratis Digimon puslespil Spil
Digimon puslespil
Gratis Digimon Tamagotchi flash Spil
Digimon Tamagotchi flash
Gratis Digimon, puslespil Spil
Digimon, puslespil
Gratis Digimon Agumon Spil
Digimon Agumon
Gratis Pokemon dating Spil
Pokemon dating


+ Digimon SpilGratis Digimon disnake Spil
Digimon disnake
Gratis Monster revolution Spil
Monster revolution
Gratis Celle og gabumon Spil
Celle og gabumon

Digimon

Digimon Spil

Hvordan man spiller Digimon gratis, ingen downloads

Unbeknownst en gruppe af børn bliver transporteret til en digital verden, er denne nye verden befolket af væsener kaldet Digimon. Nogle af disse væsener er aggressive eller ondt og forsøge at dræbe børnene, men så deres Digimon kammerater synes at beskytte dem.

Hver af disse kammerater passer personlighed hvert barn, så de er meget forskellige fra hinanden. Men mest fantastiske af disse monstre er, at de er i stand til at udvikle sig og blive mere magtfulde, hvis børn beder om det eller behov.

Disse børn ud på en rejse for at finde hjem igen den måde, hvor de vil stå over for utallige fjender. Da profetien siger, at børnene er valgt for at eliminere det onde af den digitale verden, noget som ondt ikke kan tillades under nogen omstændigheder. Selv nogle af disse fjender er så stærk, at de vil have under hans kommando en hel hær af monstre er villige til at rette sig efter deres ønsker uden tøven. Hvis børn skal overleve og vende hjem, de bliver nødt til at kæmpe for det.

Verdens Digimon er allerede på vores hjemmeside og har samlet alle de spil om dette emne i denne kategori, så du ikke glip af nogen af ​​dem, der findes. Digimon succes førte dem til platforme såsom GBA, Nintendo DS og 3DS, PS3, osv og nu har du i din pc online og gratis. Nyd eventyr af disse søde væsner og deres ejere og slippe af sted med det onde i den digitale verden!
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil