diego

Diego Spil
andre Diego Spil

Andre gratis spil
Diego Spil

Diego Spil

Diegos fætter Dora Explorer og er lidenskabelig omkring dyr. Han ønsker at lege med os de mest fantastiske og sjove spil af sagaen Diego. Ligesom sin fætter, har sin egen tegneserie på tv med titlen Go, Diego, Go!. Det vil udforske junglen ledsaget af hans uadskillelige dyr, som vil hjælpe dig med at overvinde alle forhindringer.

Diego er en dreng med meget klare ideer, ønsker godt for alle og elsker at hjælpe dyr i nød til at rejse med sine redningsfolk og redde alle dem, der har brug for din hjælp. Det vil dykke ned i junglen for at hjælpe dyr, der er desorienterede på grund af krybskytter.

Hvis du kan lide at male, kan du også gøre det i et spil, hvor ud Dora Explorer og Diego Boots i junglen. Farver med de farver, du kan lide og printe det ud, hvis du kunne lide virkelig. Måske du har lyst til at klæde Diego og ændre udseende, som altid bærer det samme tøj. Hvis du foretrækker handling, tøv ikke med at ride redning flyet til at rejse til Antarktis, hvor pingvinerne brug for din hjælp. I et andet af hans eventyr, vores ven Diego glip af bussen til at gå i skole og blive tvunget til at bruge skateboard til at komme i skole til tiden. Din rejse er endnu mere kompliceret, når du fremskridt.

Disse er nogle af de eventyr, du kan leve med fætter Dora Explorer, også søger sin plads blandt børn. Hvis du kan lide tegningerne af din præmie, kan du ikke gå glip Go, Diego, Go fordi den har en meget lignende tema, som du kan fortsætte med at lære både engelsk og spansk. Grave i denne jungle online med Diego og conseguiréis store ting sammen!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil