de sims

De sims Spil
andre De sims Spil

Andre gratis spil
De sims Spil

De sims Spil

Simulatoren mest anerkendte af hele tiden liv blev udviklet af Maxis og i dag stadig er distribueret af EA Games, The Sims er et af de mest spillede spil i verden, hvor du kan oprette din egen karakter eller familie og leve et liv virkelige så du kan gøre bleg virkelighed. Succesen med dette spil lavet Sims 2 blev oprettet, som blev efterfulgt af Sims 3 og i dag kan allerede nyde Sims 4. Flere og mere moderne og mere som virkeligheden.

Du kan oprette din egen Sim, at du har brug for: tøj, underviser madlavning, kigge efter et job, interagere med andre sims, forbedre deres fysiske form og endeløse opgaver, der gør levende et fuldt liv. Men ikke kun det er begrænset til at styre en karakter, som vi vil være guder et lille univers, hvor vi kan bygge boliger og virksomheder på vilje fra fundamentet til den endelige dekoration.

Vi kan besøge byen når vi ønsker og shoppe, til parken eller nyde en idyllisk ferie. Alt dette uden at forlade vores hjem, hvilket er grunden til mange unge mennesker oplever, at selv i spillet har en utrolig liv at leve. I disse versioner kan du spille gratis og uden at downloade en hel virtuel verden, hvor styre din karakter online. Spil nu og nyde denne pragtfulde udgave!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil