cricket

Cricket Spil
andre Cricket SpilDoraemon baseball
Doraemon baseball
Baseball 2017
Baseball 2017


Andre gratis spilMinion i raket
Minion i raket
Cannon Pocket
Cannon Pocket
Snedækket
Snedækket

Cricket Spil

Cricket Spil

Cricket, cricket eller engelsk, er en sport, hvor to hold af elleve spillere, der spilles på en græs felt dimensioner ligner den vender fodbold. Formen er, at en ellipse og der er behov objekter til at spille et bat og en bold. Det er en sport med oprindelse i England og spilles mest i dette område, og dem med engelsk historisk tradition som Indien og tilstødende områder, der gjorde den gamle "British India" (Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh, Nepal, etc.) hvor det er en masse sport.

Reglerne for dette spil er noget kompliceret at forklare, men kan opsummere kort, som er en slags baseball, hvor der Lagkager prøve at kaste bolden så langt som muligt for at score kører. Den modsatrettede hold skal forhindre dem i at gøre mange løb og forsøge at fjerne det modsatte holds hitters. Der er to typer af konkurrencer: på første klasse og Test match cricket er internationale kampe.

Selv om der er en stor tradition for cricket i andre lande, hvis der breder sig, og der er fans af denne sport til alle hjørner af verden. For dem, har vi skabt denne kategori, hvor du kan starte dig i cricket og gøre dig starte med reglerne. Vi har mange cricket spil for børn, internationale cricket kampe som VM og mange flere spil og gratis online cricket for dig.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil