Clash Royale

Clash Royale Spil
andre Clash Royale SpilUnity 3D
Minecraft Gmod
100%
Unity 3D
PUBG
Unity 3D
Garry's Mod free
33%
Unity 3D
Pop LifeClash Royale Spil

Clash Royale Spil

Clash Royale er et populært mobil spil, der giver springet til online minispil. Nu kan du nyde de bedste kampe med dine foretrukne dæk på vores hjemmeside. Hvis du ikke kender dette spil, vi forklare kort, hvad det er. Det er en traditionel krig af bogstaver, hvor du kan oprette et kortspil med 8 kort. Du har total 10 eliksir, og hvert kort har en pris på eliksir, når det er støbt. Som du fremskridt gennem spillet går op gennem sandet, få briller, og du vil låse op for nye kort, der kan røre dig i kister. Du starter hver med 4 bogstaver, et beløb på eliksir og 3 tårne, to på siderne og et center, der vil være konge. At angribe rivaliserende tårne ​​at gøre dem falde og tjene flere tårne ​​har kastet. Hvis du har smidt din rival to tårne ​​og to andre, men det er kongen er vinderen ved automatisk blive kastet alle.

Der findes flere typer af kort: normal, særlige, episke og legendariske. Den legendariske episke og er vanskeligere at opnå, mens de to andre kan røre dig i enhver form for hætte., Imod mere blive bedre, og du kan bruge dem til niveau op kort. Nu til de forskellige typer af kister: træ kister, der giver det spillet hver 4. time, og hvor næppe finde episke og legendariske kort, selv om det er ikke umuligt; kister af sølv, oftest forlade når du vinder et spil; den gyldne bryst er en anden kister ofte lader meget at vinde spil; magi bryst, meget vanskeligt at opnå, og som øger chancerne for at tegne en legendarisk; super magiske bryst, har en masse guld og en masse mulighed for, at du rører noget godt; legendariske bryst, er det sværeste at se, kun indeholder en legendarisk kort af enhver sand.

Her kan du finde de bedste onlinespil Clash Royale for sjov du ud af dit sind uden frygt for at miste kroner eller taber sand. Hav det sjovt med sjove spil Mahjong med kort Clash Royale, puslespil og spil Clash Royale Online. Du kan finde og spille mange tricks (Snyder) og nye dæk, udover at spille spil hacks blandt mange andre ting. Gå ikke glip af den bedste af Clash Royale på vores hjemmeside!


Kommentar Spil