Clash of Klaner

Clash of Klaner Spil
andre Clash of Klaner Spil

Andre gratis spil
Clash of Klaner Spil

Clash of Klaner Spil

Clash of Klaner er et spil af mobil og tablet skabt af firmaet Supercell, også kendt for at være skaberne af Clash Royale kunne betragtes som en spin-off af Clash of Klaner. Det er et spil, der har høstet mange succeser og fik hurtigt at være nummer et i Itunes downloads og Play Butik. Spillet er at skabe en landsby, hvis vigtigste bygning er rådhuset. Derudover vil du nødt til at bygge hytter bygherrer og mange andre bygninger til at gå ridning din by. vigtig del af spillet er at få mønter, så skal du oprette guldminer og forbedre mest, plus et lager til at indsamle det. En anden af ​​de vigtigste elementer er eliksir, og også nødt til at oprette samlere og steder at gemme dette stof. Nogle aktiviteter vil spørge eliksir og andre valutaer, så du altid bør have masser af både at lykkes. Glem ikke at skabe din hær, og du vil være ansvarlig for at forsvare din landsby og angribe dine modstandere, den mere sjove del af spillet.

Som vi siger i dette spil kan du besøge landsbyerne andre spillere og bruge din hær til at ødelægge det fuldstændigt, hvis du lykkes du vinder en belønning, og du kan stash kopper, og Clash Royale. Du er nødt til at holde forbedre dine bygninger og dit råd til låse op for nye bygninger og nye krigere til at slutte din hær. Hertil kommer, Clash of Klaner er tilbage på alles læber for hans sidste store opdatering, der kan gøre en bådtur online og kæmpe andre spillere måde. I dette nye spil-mode, vil en spiller stå for at forsvare en landsby, og den anden bliver nødt til at ødelægge den. Denne nye opdatering har gjort mange spillere, der havde forladt spillet er vendt tilbage for at nyde en ny måde at spille.

På vores hjemmeside kan du finde sjove spil, der er en version mere eller mindre ens, det originale spil af Supercell. Opret landsbyer har spil som Clash of Klaner Scratch Edition, som er meget lig originalen. Du har også figurer baseret på deres kortspil som spil, flash Claner Claner af Spider Clash of Klaner. Disse vil være at tilføje nye spil, men med en anden titel, er en god version af den oprindelige.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil