call of duty

Call of duty Spil
andre Call of duty SpilUnity 3D
Garry's Mod free
33%
Unity 3D
Pop LifeCall of duty Spil

Call of duty Spil

Call of Duty er afgjort en af ​​de stjerne fantastiske skytter hvert år, Activision hånd vi kunne leve med denne saga alle slags situationer. Siden finde i skyttegravene i Anden Verdenskrig til en futuristisk krig, gennem den kolde krig.

Vi vil i huden af ​​en modig soldat i afgørende øjeblikke i historien for at stoppe fjenden, der truer verdensfreden, vi står over aksestyrkerne i 1942 eller russerne for at undgå en atomkrig. Vi skal også stoppe invasionen af ​​Rusland til USA og Europa, i hvert fald opgaven bliver ikke let, og vi skal opfylde forskellige missioner, men alle med dette mål for øje.

Vi vil have en stor arsenal af våben og køretøjer såsom maskingeværer, snigskytterifler, pistoler, geværer, granater, miner, bevægelsessensorer, kampvogne, fly, droner og mere. Brug alle dine mål, fordi hver kugle tæller og verdens skæbne afhænger af en håndfuld mænd, der risikerer deres liv.

Nyd disse mini-spil, som vi har opnået, så du kan bruge store øjeblikke af underholdning baseret på de store titler i serien Call of Duty Advanced Warfare, Call of Duty Ghost eller Call of Duty Black Ops i alle dets versioner.


Kommentar Spil