caillou

Caillou Spil
andre Caillou Spil
Caillou Spil

Caillou Spil

Caillou er en fire-årig dreng, der begynder at opdage verden omkring det ved at tilføje en knivspids hans store fantasi, også altid har du sikkerhed for, at intet ondt vil ske, fordi deres forældre og bedsteforældre pleje både ham og hende lillesøster.

Takket være din fantasi hver dag lever et nyt eventyr baseret på en hverdag situation, hvor forestiller noget helt forskellig fra, hvad der faktisk bor. Selv om han perfekt kender skelne mellem eventyr af hans fantasi og den virkelige verden, ofte nedsænket både i historien til at glemme den virkelige verden, men bedst af alt er, at det er i stand til at trække ham til hans søster og hans venner at leve utrolige eventyr.

Nu kan du fortsætte med at lære med Caillou spille sjove spil, hvor du også kan opdage en ny verden, der indtil nu har var uvidende, også kan forbedre din evne til at huske eller maling, hvilket giver liv med farver som en pro til en masse billeder af serien. Spil Caillou tog og mange flere ting, som du kan finde i din måde fri og online PC. Lad de små fortsætte med at nyde eventyr af denne lille tegn på vores hjemmeside!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil