bus

Bus Spil
andre Bus SpilUnity 3D
Hej nabo
83%Bus Spil

Bus Spil

Et middel til offentlig transport i større eller mindre byer er uden tvivl den bus, denne transport er billig og miljøvenlig, fordi når de anvendes i stedet for at bruge din egen bil hver sparer på CO2-emissioner. Men for at nyde denne transport er påkrævet drivere, de skal være reelle fagfolk, der kender deres vej til millimeter til anden bringe deres passagerer til deres destination.

Tag på biler og motorcykler, der går gennem byen med fuld fart, respektere trafikskilte og trafiklys at få passagererne ankommer uden en skramme. Du kan også forlade byen og være føreren af ​​kommercielle busser, som vil tage dig til destinationer rundt om i landet og endda kontinentet. Mens dette tilføjer en sværhedsgrad for at få sandheden, fordi du er nødt til at køre på tilbage veje, motorveje, vejafgift aflevering, kørsel om natten eller i regn og meget hurtigere end i en by.

Drives skolebussen at tage børnene til skole og ankommer sikkert og lyd. Du kan også foretage overførsler af fanger i fængslet bus tage sig at du ikke kan undslippe. Håndterer passager bus, legepark og mange andre aktiviteter, du har til rådighed i disse gratis online spil. Det beviser, at der ikke er noget køretøj, du modstå og du blev født til at køre en stor bus!


Kommentar Spil