Brisca

Brisca Spil
andre Brisca SpilBriscas
Briscas
Den klassiske solitaire
Den klassiske solitaire


Andre gratis spil
Brisca Spil

Brisca Spil

De Briscas er kortspil med spanske dæk og anbefales til hele familien. Det er et spil om strategi og dygtighed. Du kan spille i single (mindst 2 spillere) eller seks par med to spillere pr par. Så vi forklare reglerne for brisca og hvad er målene for at vinde kampen.

kortene blandes og tre for hver spiller får, så et brev vil være den populære og dronning, der vil indikere gruppen kommandoen hele spillet er trukket. Der er fire forskellige grupper bestående af guld, sværd, kopper eller klubber. Nå den populære brev vil være ansvarlig for at fortælle os, hvad der vil blive vinderen, når slaget. For eksempel, hvis de briller og populære er vores modstander trækker et sværd Ace er værd elleve point og vi angrebet med en fire hjerter, der ikke har nogen værdi, vil vi vinde runden fordi kortet er populære drinks. Nu, hvis populær er briller og vores modstander angreb med en donkraft af klubber er værd to punkter, og vi angrebet med en hest af sværd værd tre punkter, vil vi miste den runde, fordi han angreb først og har den fordel, hvis vi ikke får breve af gruppen populær altid tabe, og når er mindre end eller anden gruppe. Nedenfor vi angiver du score på hvert bogstav.

Hvis du ikke er bekendt med den spanske dæk er meget let at identificere ved navn: du har guldmønter; sværd, fører logisk sværd, stave er den ene med en træ køller eller stokke; og kopper, afbildet med røde briller.

Lad os sige, at score på hvert bogstav, begynde med den højeste score. Den ene med den højeste score kaldes AS, som er nummer et i gruppen og har en score på elleve point, så kommer de tre, der har en score på ti punkter, så kommer nummer tolv, også kendt som kongen værd fire punkter, hesten er værd tre point og svarer til de numeriske elleve, stikkene er værd to punkter og bærer nummer ti i hver gruppe. Logisk det brev, som har mere punkt vil blive vinderen, hvis og når den populære gruppe.

Vi vil nu vise kort, der har ingen point, men tjener til at vinde kampen, så længe er større end vores modstander. Nummer to, fire, fem, seks, syv, otte eller ni har ingen point vil derfor være de første bogstaver at ryste tidligere.

Når du har tre kort af Brisca vil vi angribe med det brev, som de fleste mener er mere vellykket, når vinde. Nå du ved alt, hvad du havde at vide for at spille Briscola og kan komme til at kende de spil, vi har lagt for jer, helt gratis og online!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil