børn

Børn Spil
andre Børn Spil

Andre gratis spilUnity 3D
Hej nabo
83%

Børn Spil

Børn Spil

Traditionelle børns historier er de historier, der fortæller os, når vi er unge, mange af dem kommer med en moralsk i den historie, der forsøger at få os til at se noget, der er rigtigt eller forkert. Selv finder vi historier, der ville have os til at frygte sådanne monstre eller hekse.

Men alt ændrer sig, når du vokser op og opdager, at du er blevet transporteret til en verden, hvor alle disse børns historier er gået i opfyldelse. Nu er du nødt til at forsøge at huske hver og en af ​​dem, selv den mindste detalje kan være vigtigt, fordi det kan redde dit liv.

De monstre af de mest berømte historier lurer i mørket, kan nogle forsøger at efterligne smukke dyr eller en tendens en fælde dig med noget, du virkelig elsker. Så du skal samme mistillid alt og alle for at overleve som du finder dig selv vejen hjem på egen hånd. Portalen hjem er et sted i denne mørke verden, du bare nødt til at leve længe nok til at finde det, og lad historierne bag.

Men de fleste af vores legepladser er roligere for de små nyde dem online og gratis. De bedste børns online-spil er her: maleri spil, forskelle spil, let eventyr mv Og prinsesser i det hus, vi frisør spil, dekoration eller tage deres maver håndled til parken. Alt, hvad en særlig verden for den yngste af huset inden for din rækkevidde på vores hjemmeside!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil