boksning

Boksning Spil
andre Boksning Spil


Boksning Spil

Boksning Spil

Træne hårdt i gymnastiksalen dagligt, øge dine muskler og forbedre din teknik til at begynde at måle din evne i ringen. At være en bokser er ikke let, skal du have en ekstraordinær fysisk form til at modstå de flurries af slag til at smide din modstander.

Der er tre kategorier ved fordelingen boksere, er lys, medium og tunge vægte. I de letvægtere finder vi flere bundter og med stor smidighed boksere, mens medier vi finde mere afbalanceret og krigere i den sværvægter, hvor vi kan se knusende slag i stand til at banke en mand med et enkelt slag. Tilsætning af kvinders boksning er et syn at se disse piger kæmper uden at give pusterum til hinanden.

Hvis du kan lide wrestling og traditionel stil i spillet, gør dig klar til at teste dig selv mod de hårdeste modstandere og modstå de mest ødelæggende slag alle mulige overgreb. Men hvis du virkelig god du vil være i stand til at slå ham ud hurtigt forbinde nogle hurtige og kraftige slag til din modstander. Du kan også kæmpe den berømte tv og film til at lære dem en lærestreg, de aldrig vil glemme, fordi i ringen modtager ingen dobbelt slag.


Kommentar Spil