Beyblade

Beyblade Spil
Andre gratis spil
Beyblade Spil

Beyblade Spil

Dette spil univers er baseret på en anime-serie af samme navn, i det vi fortæller historien om en ung mand, som Kinomiya Takao hans 13-årige begynder at deltage i konkurrencer Beyblade. Disse konkurrencer er baseret på individuelle anfald af snurretoppe, men er ikke normale snurretoppe som inde legendariske ånder også kaldet bæster bit skjul. Disse bæster bit hjælpe deres ejere lettere at vinde, men de skal kontrollere dem for undvige fjendtlige angreb og nedskyde modstandere.

Selvom Takao livet synes stor, han bor sammen med sin bedstefar og hans far er en arkæolog, der rejser rundt i verden og bedstefar ønsker at blive en mester af sværdet. Men hvad hans bedstefar ikke ved er, at Takao bey vil forbedre dine evner til det punkt, du begynder at blive mester i Japan og senere for tri-verdensmester.

Succesen med denne serie nøjedes forlænges med tre sæsoner med Beyblade V kraft og Beyblade G Revolution. Denne succes førte til en verden af ​​videospil bliver frigivet til Nintendo-platforme, GBA (Game Boy Advance) og GameCube. Nu kan du holde spiller Beyblade eventyr på din PC helt gratis og online fra vores hjemmeside med titlerne, vi har til dig. Du kan kæmpe slag med karakteristiske toppe i serien eller lege med deres karakterer som forskellige ting som sport eller ved hjælp af forskellige køretøjer. Hvis du brænder for Beyblade ikke stoppe med at spille med sine figurer til vores sjove spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil