Bendy og blækket maskine

Bendy og blækket maskine Spil
andre Bendy og blækket maskine Spil

Andre gratis spil
Bendy og blækket maskine Spil

Bendy og blækket maskine Spil

Hvis du ikke kender det populære spil krumme og blækket Maskine, du kan nu begynde med disse fantastiske gratis spil vi har indsamlet i deres nye kategori. Bendy og blækket Machine er et spil, der er blevet virale takket være store YouTubere som ITownGamePlay blandt andre. Nogle mener, at Hej Nabo Disney og andre sammenligne med de klassiske fem nætter på Freddys. Det er en horror-adventure spil, hvor du nødt til at administrere din hovedperson en gammel animation studie. Det første spil vil have 5 kapitler og er allerede på salg af de første to (levende billeder og Den Gamle Sang), der allerede er blevet annonceret en tredje snart. Dette er et spil, hvor du nødt til at gå animationen studie for objekter og løse gåder, og i det andet kapitel vil omfatte kæmper færdigheder.

Hovedpersonen i spillet hedder Henry og er animator, der arbejdede på studiet SillyVision. År senere, modtog han en invitation fra chefen var, Drew Joey for at besøge sin gamle job. Når han får der, finder han et mørkt sted og nogle spor af blæk, der gør du tror, ​​at Joey er gået gennem okkulte praksis. Når der, vil du nødt til at vælge seks genstande, som du fodrer maskinen og kan opsige de mærkelige begivenheder, der sker i animationen studiet.

Hvis du ikke har været i stand til at nyde de to kapitler og blæk krumme Machine, her forlader vi nogle sjove flash spil til at sætte fut venter på at gå. Du kan have det sjovt at se den venligste spil animation laver en sjov dans. Hvis du foretrækker det, kan du komme til at spille spil Bendy maling eller adventurespil. Må ikke vente længere at begynde at nyde med karaktererne og blæk krumme Machine!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil