bejewelled

Bejewelled Spil

Bejewelled Spil

Bejewelled Spil

Dette spil er et af de klassiske spil i browseren, skal han placere flere juveler af samme type i grupper for at gøre dem til at forsvinde og få point. For at opnå dem sammen vi kan flytte tilstødende juveler for at sætte dem sammen, for kun hvis vi kan flytte dem sammen.

Hvad sætter dette spil bortset fra andre er, at har forskellige spilmodes, hvor du kan finde en reel ekstra vanskelighed. De tilstande tilgængelige: Classic, hvor du nødt til at kombinere tre eller flere juveler for at fylde bar punkter i bunden, Action tilstand, hvor punkter bar vises halvdel og som tiden går Det nedbrydes, hvis du ikke får point hurtigt.

Desuden er vi Puzzle-mode, der viser flere forskellige scenarier, hver af dem er en planet, vi skal løse fem puslespil i den rækkefølge, du ønsker. Vi har også endeløs mode, hvor vi ikke har nogen tidsbegrænsning eller niveauer, hvor vi kan teste vores hastighed og reflekser.

Bejeweled flere versioner af spillet er gratis online på vores hjemmeside, uden at downloade. Der vil være forskellige karakterer som Goku, Minecraft, Barbie, Disney prinsesser, nuttede aber, og mange flere. Gå ikke glip af de bedste Bejeweled spil, de allerede og gå bringe nye, som de forlader. Tag dette hjørne vi har skabt for at samle alle spil i denne stil, som du kan tilbringe en eftermiddag fuld af sjov.


Kommentar Spil