batman

Batman Spil

Batman Spil

Batman Spil

Gotham City er et mere sikkert sted, da vores superhelt Batman besluttede at bekæmpe det onde i dens gader. I sin mission vil have hjælp fra allierede som Robin, Batgirl, Nightwing eller hans butler Alfred. Batman figuren har opnået stor succes og er kommet ud store film og tv-serier. Batman Dark Knight, Batman Begins og senest, Batman vs Superman er nogle af de store film, der har ført til denne tegneserie karakter til det store lærred. Video game platforme som PS3, PS4 eller XBOX næret succes Batman har også taget en masse spil, der er hovedperson, selv har sin Lego-version. Nu er det tid til at lykkes i online-minispil, der har indsamlet i denne kategori.

Det hele starter efter mordet på hans forældre Thomas og Martha Wayne, foran hans unge søn Bruce Gotham City blev kastet ud i en bølge af forbrydelser og uden fortilfælde korruption. Det ser ud til, at døden af ​​disse to kendte mennesker i byen den lille venlighed, at folk havde forladt i Gotham var.

Men hans søn den dag blev foreslået genoprette håb til byen og dens indbyggere, har uddannelse fra en tidlig alder bliver en selvtægtsmand helten Batman kampen mod alt, hvad der er råddent. Takket være sin store formue, Batman har en enorm mængde af redskaber og våben af ​​sidste generation at bekæmpe kriminalitet, foruden hans fysiske styrke, der indgyder frygt blandt deres fjender. Ikke alene vil stå over almindelige kriminelle eller gangstere, men bliver nødt til at beskæftige sig med superskurke som Jokeren eller Penguin, der ønsker at ødelægge byen og helt remodel på vil uanset de skader, de forårsager. Bliv helten i Gotham og redde sit folk fra det onde stalking dem.

Begynd at leve eventyr i Gotham sammen Batman med titler, vi foreslår her. Batman Arkham tilbage, racing motorcykler og biler, flygte og redningsopgaver, sammenstød med rivaler højder og mange andre fra forskellige animerede serie, Batman kjole op spil og meget mere. Deltag Batman i hans krig mod de mest onde skurke og gøre denne verden til et bedre sted at leve!


Kommentar Spil