alien

Alien Spil
andre Alien Spil


Alien Spil

Alien Spil

Fænomenet med udlændinge, udlændinge, udlændinge og andre navne givet til levende væsener fra andre planeter uden for Jorden, indfanget et stort legion af fans. Denne succes er blevet filmatiseret, en verden af ​​videospil og tv-serier. Der er megen debat om eksistensen af ​​disse væsener, men vi er ikke interesseret i mere end din raid kraft i verden af ​​videospil. Manglen på oplysninger om disse væsener finder vi dem med forskellige aspekter, selv om det forekommer, at der er et fast gebyr, der gør du har fælles karakteristika.

Blandt de mest fremragende film, der har som hovedperson udlændinge vi kunne navngive Alien saga, der spænder fra Alien til Alien 5. En anden af ​​de succeser, der har sejret i film er Alien VS Predator, hvorfra de kom, også, videospil for de store platforme i øjeblikket ligesom PS3, PC, osv Der er mange spil, der omfatter disse skabninger i deres historier, især shooter spil og her er nogle flash version, som at have det sjovt.

Til denne succes, har vi skabt kategorien udlændinge i det at inkorporere alt om fremmed verden. Allerede du har mange titler med Aliens, men vi er konstant opdateret for at give dig den bedste dag til dag. Nyd spil, hvor du skal overleve angrebet af udlændinge, aliens skydespil, krige mellem mennesker vs udlændinge og sjovere. Tilbring en sjov tid i verden af ​​udlændinge, vi har skabt på nettet!


Kommentar Spil