Aladdin

Aladdin Spil
andre Aladdin SpilMakeover: Prinsesse Jasmin
Makeover: Prinsesse Jasmin
Jasmin
Jasmin
Gør Aladdins prinsesse op
Gør Aladdins prinsesse op

Aladdin Spil

Aladdin Spil

I Fjernøsten, hvor sultanen regler sit folk fra ørkenen sand, og selv om det er en god mand, delegerer sine forpligtelser Jaffa rådgiver, som kun craves magt og folket kunne pleje mindre. Det er her, vi mødte en ung tyv Aladdin med et stort hjerte, da kun stjæle, hvad de har brug for for at overleve eller for at hjælpe andre.

En dag denne fyr er efter en tyv, der tager dig til en hule fuld af skatte. Denne fyr forsøger at fange nogle af disse rigdomme, med sådan uheld, der er opdaget og har til at køre, kan være kun en lampe. Hvad han ikke ved er, at denne lampe er ikke kun en smuk objekt som et geni, når gnides inde i hendes villige til at give tre ønsker vises.

Den fyr ønsker at prøve at bruge disse bejle den smukke Yasmin, datter af sultan, som krydsede stier på en aften, hvor han underviste livet uden for paladsets mure. Dette møde med Sultanen vil gøre din rådgiver Jaffa miste papirer og forsøger at dræbe de unge ikke at frustrere deres planer om at gifte sig med Yasmin og blive den næste Sultan.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil