3d

3d Spil


Unity 3D
Slope 3D
100%


andre 3d Spil


3d Spil

3d Spil

De tre dimensioner er en barriere, der endnu ikke er helt overvundet i videospil og film, det er grunden til 3D tillader os at se effekter og tredimensionale tegn eller mindst lige så tæt på de tre dimensioner, der i øjeblikket eksisterer.

Gør dig klar til at nyde spil, hvor fjender shots og forlader skærmen direkte til at angribe dig, du står over for en helt ny og chokerende oplevelse, der fordyber dig fuldt ud i spil. Eller ikke? Hvad hvis det var den anden vej rundt? Hvis du bliver trukket ind i en verden af ​​spil, hvor absolut alle ønsker at dræbe dig for at være en trussel mod dem.

I denne verden folk er krigere og profetien siger, at en udlænding kommer til at ødelægge deres verden gennem døren til skæbnen. Dette vil være din eneste chance for at vende tilbage til den virkelige verden og undslippe spillet, men for denne du skal få stærkere og få den nødvendige at besejre alle krigere, der vises i din måde at stoppe dig fra at vende tilbage våben.

3D-spil biler, motorcykler, fodbold, krige, skydning og mange flere, at vi vil bringe som vi modtager nye titler. Gå ikke glip af denne kategori til at være de nyeste 3D-spil til din pc med online og gratis at tilbringe lange aftener af endeløse sjov. De nyeste 3D-spil er Enhed og allerede har til rådighed for dig.


Kommentar Spil