5

gratis Tekken SpilGratis Bushido krigere Spil
Bushido krigere
Velkommen til Bushido Fighters flash kæmpe ...
Gratis Kæmpe Angeles Spil
Kæmpe Angeles
Spil denne sjove kampspil med disse piger. disse piger er meget vred på hinanden, ...
Gratis Tekken raseri Spil
Tekken raseri
storslåede kampspil. hvor du kan ændre dine superhelte ...


andre Tekken SpilGratis Fighting 3d Spil
Fighting 3d
Fascinerende 3D kampspil, hvor du kan vælge flere wrestlere ...
Gratis Kriger at kæmpe Spil
Kriger at kæmpe
Kampspil i den reneste Tekken eller Street ...Prøv at søge andre spil
Lær kunsten at kampsport Tekken Tag Tournament og bruge dem til at besejre den onde mester Heihachi Mishimaen i turneringen The King of Iron Fist Tournament.Kommentarer Spil

Tekken Spil

Hvordan man spiller tekken gratis, ingen downloads
Tekken er et kampspil serie, hvor en række eksperter i forskellige typer af wrestlere kæmper og kampsport, der deltager i wrestling turnering Tekken: The King of Iron Fist. I det, de nødt til at kæmpe sammen for at imødegå den sidste boss i denne turnering hvilke ændringer i hver rate af serien.
Selv om den centrale historie om de spil er baseret på turneringer hvert år som baggrund finder vi historien om Mishima familien. Plottet fortæller den lange historie om denne turnering og kreativ familie og blev den mest berømte blandt krigere af reel magt.
Vi kan bruge en række forskellige figurer, hver besidder deres egen kampfærdigheder, da det vil være en sand mester i hans stil. Desuden hver af dem har en særlig angreb og masser af kombinationer, kan vi bruge kombinere en masse forskellige billeder. Blive den bedste fighter i verden og vinde Iron Fist-turnering.