gratis Polly pocket Spil
Gratis Polly i party pickup Spil
Polly i party pickup
Denne pige vil fejre hans fødselsdag i et indkøbscenter ...
Gratis Polly Pocket Makeover Spil
Polly Pocket Makeover
Polly Pocket er meget nervøs ...
Gratis Polly Pocket bekymrer sig for hendes søster Spil
Polly Pocket bekymrer sig for hendes søster
polly pocket brug for din hjælp, som du hjælpe ...
Gratis Polly Pocket spa Spil
Polly Pocket spa
polly pocket er i den feriehotel ønsker ...


+ Polly pocket SpilGratis Cannon Pocket Spil
Cannon Pocket
I dette spil er du nødt til at smide ...

polly pocket

Polly pocket Spil

Hvordan man spiller polly pocket gratis, ingen downloads

Den linje af dukker Mattel Polly Pocket blev udtænkt som små dukker, at piger kunne spille hvor som helst, når som helst. Men en sådan var hans succes, at der ikke længere en simpel dukke til at blive et univers, hvor pigerne kan spille.

Sådan har været ændringen Polly Pocket nu har deres egne eventyr, der falder i kærlighed med smukke fyre, gå på indkøb eller bare tilbringe eftermiddagen med sine venner at have det sjovt. Du kan gøre op din ven på forskellige måder, gælder ansigtsmasker og male hendes læber med endeløse smukke farver til at forlade.

Hvis du søger at slappe af, kan du også gøre det ved at gå til spa at nyde forskellige typer af saunaer og massage, men ikke alt vil bryde siden vores sympatiske ven har også sine forpligtelser. Du skal passe sin lillesøster, og dette er en virkelig vanskelig opgave, fordi du er nødt til at klæde hende, tage hende i skole, lege med hende, hjælpe med lektier og gøre maden.
Prøv at søge andre spil
Verdens Polly Pocket bevæger sig over den fysiske verden for at fordybe dig i den virtuelle. Nu kan du nyde disse dukker i deres daglige opgaver og eventyr på vores hjemmeside.Kommentarer Spil